Heeft u uw
financiŽle zaken
op orde?

Lees de checklist

Intermedis A & A

Over Intermedis A&A

Intermedis A&A biedt kwalitatief hoogwaardige dienstverlening op fiscaal en financieel gebied. Dus niet alleen het verzorgen van administraties, jaarrekeningen en aangiften, maar ook de hele financiële planning daar omheen. Een dienstverlening niet verpakt in luxe en grote kantoren met hoge huisvestingskosten en een dito overhead. Doch dienstverlening verpakt in een kleine en platte organisatie met directe communicatielijnen. Gebaseerd op een transparante prijsvorming en een flexibele opstelling. Met een belang waarin U centraal staat en niet de organisatie.

Als ondernemer of vrijgevestigd zelfstandige heeft u te maken met een hoop regelgeving en verplichtingen. Iets wat als een last kan voelen, maar ook een hoop mogelijkheden biedt. Intermedis A&A zorgt ervoor dat u gebruik maakt van de fiscale voordelen in wet en regelgeving.

Intermedis A&A weet zich hierbij omringd door een uitgebreid netwerk van deskundigen op allerlei gebied. Deskundigen welke op afroep beschikbaar zijn en daardoor niet onnodig tot een hogere kostenstructuur leiden.

Intermedis A&A is EFA, DSI en CFP® gecertificeerd, staat ingeschreven in het Register Belastingadviseurs (RB) en als Fiscaal Adviseur (FA).

Spreekt het vorenstaande u aan en vraagt u zich af of u uw financiële zaken wel op orde heeft? De A&A checklist geeft u vrijblijvend inzicht in uw financiële situatie en geeft een indruk of u voldoende (en liefst optimaal) gebruik maakt van de fiscale mogelijkheden die u als ondernemer heeft. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om de checklist met u door te nemen. Maak dus snel een afspraak!