Heeft u uw
financiŽle zaken
op orde?

Lees de checklist

Intermedis A & A

Diensten

Administraties en Jaarstukken

Intermedis A&A neemt u alle zorg omtrent uw te voeren administratie uit handen, zodat u zich met een gerust gevoel kunt focussen op uw core-business. Grofweg onderscheiden wij daarbij twee hoofdactiviteiten:

1. De dagelijkse financiële administratie

De financiële administratie is het kloppend hart van uw onderneming of praktijk. Zonder betrouwbaar inzicht over de inkomsten en uitgaven is een onderneming of praktijk stuurloos. Intermedis A&A helpt u om uw financiële administratie zo helder en efficiënt mogelijk in te richten. Vervolgens kunt u ervoor kiezen om ons het werk te laten doen, of om een gedeelte zelf te blijven verzorgen middels online boekhouden.

2. Het opmaken van de jaarrekening

Het samenstellen van de jaarcijfers is een hele klus, vooral als u niet precies op de hoogte bent van alle wetten en regels die hierbij gelden. Als u uw jaarrekening door ons laat verzorgen, bent u er zeker van dat uw bank en de fiscus tevreden zijn. Daarnaast dragen wij er zorg voor dat u optimaal gebruik maakt van de fiscale voordelen in wet- en regelgeving. Want gebruik maken van de mogelijkheden die er zijn, is uw eerste winst.

Uw jaarcijfers vormen een belangrijke indicatie voor de gezondheid van uw onderneming of praktijk. Wij bespreken met u de behaalde resultaten en kunnen daarnaast fungeren als klankbord inzake mogelijke conclusies die u naar aanleiding van uw jaarrekening kunt trekken.

Aangiften

Ook de fiscus wil precies van u weten wat uw inkomsten en uitgaven zijn. Het gaat voor u als ondernemer om de volgende belastingen:

  • Inkomstenbelasting 
  • Vennootschapsbelasting 
  • Dividendbelasting 
  • Schenk- en erfbelasting 
  • Omzetbelasting 
  • Loonbelasting en sociale verzekeringen

Uw aangiften worden tijdig en juist opgesteld. Tevens adviseren wij u waar nodig over de optimalisatie van uw financiële en fiscale positie op basis van de informatie uit uw aangiften en jaarrekening.

Fiscaal Advies

Fiscale zaken hoeven geen belastingzaken te zijn. Of het nu gaat om het opstellen van aangiften, het behandelen van bezwaarschriften of het oplossen van fiscaal gecompliceerde vraagstukken, Intermedis A&A fungeert voor u als een betrouwbare gids die de wegen kent door de complexe fiscale regelgeving en wetten. Dit verzekert onze klanten van een deugdelijke en fiscaal correcte administratie. Onze proactieve houding zorgt er tevens voor dat u als klant op de hoogte blijft van veranderingen en daardoor optimaal gebruik kunt maken van de fiscale mogelijkheden.

Financiële Planning

Als gecertificeerd financieel planner (FFP) zijn wij in staat om u integraal juist te adviseren over uw financiële toekomst. Wij gaan voor u op zoek naar de beste financiële oplossingen, waarbij onze onafhankelijkheid ons toestaat verder te kijken dan hetgeen binnen de muren van één bank of een andere financiële dienstverlener aangeboden wordt aan producten en diensten. Wij betrekken bovendien externe professionele partijen bij onze adviezen wanneer relevant. Denkt u aan bijv. een notaris, advocaat of beleggingsadviseur in het geval van zeer specifieke vraagstukken.