Heeft u uw
financiŽle zaken
op orde?

Lees de checklist

Intermedis A & A

Kennis maken met onze adviseurs?
Dat kan gratis en vrijblijvend!

Bent u ondernemer of vrijgevestigd zelfstandige? Bijvoorbeeld een tandarts, medisch specialist, fysiotherapeut of MKB’er? Dan heeft u te maken met een hoop regelgeving en verplichtingen. Daar zit u vaak niet op te wachten; u wilt immers gewoon lekker uw eigen vak uitoefenen. Een accountant/belastingadviseur neemt u deze administratieve zaken uit handen. Wij van Intermedis A&A doen dat en vinden dat onze adviesfunctie daarmee slechts begint en dat wij van veel meer toegevoegde waarde dienen te zijn.

Wij voeren daarom niet alleen uw administratie uit, maar bekijken ook hoe u optimaal gebruik kunt maken van fiscale voordelen. We kijken bijvoorbeeld naar welke aftrekposten in uw situatie van toepassing kunnen zijn. Veelal zijn er fiscale voordelen te behalen waar u zelf nog niet aan gedacht had!

Bovendien zijn wij op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op fiscaal terrein en beoordelen wij actief of deze toepasbaar zijn en wat daarvan dan de gevolgen zijn. Zo bent u er altijd van verzekerd dat een onafhankelijke expert met een financiële bril met u meekijkt. Dat geeft u rust en vertrouwen.

Maak nu een afspraak

Vul het onderstaande formulier in en wij bellen u terug om een gratis kennismakingsgesprek in te plannen!