Heeft u uw
financiŽle zaken
op orde?

Lees de checklist

 • Intermedis A & A

  "Weten dat er altijd een onafhankelijke derde met een financiŽle bril over mijn schouder meekijkt, dat geeft me rust. …n vertrouwen."

  Dion van Kan
  Fysio Schimmert

 • Intermedis A & A

  "Bij vragen op financieel vlak vind ik het belangrijk dat mijn adviseur bereikbaar is en zorgt voor heldere uitleg ůf snelle actie. Dat geeft gemoedsrust."

  Rikje Schalk
  Schalk Mondhygiëne

 • Intermedis A & A

  "Het is goed om je af en toe aan de tand te laten voelen, dat houdt je scherp. Je kunt niet overal verstand van hebben, ieder zijn vak."

  Marcel Keularts
  TP Thorn

 • Intermedis A & A

  "Lekker met mijn vak bezig zijn, dŠŠr krijg ik energie van. De rest? Dat laat ik aan Intermedis A&A over. Een hele zorg minder."

  Ruud Ruijl
  Creditz

Welkom bij Intermedis A&A

IN VERBAND MET DE INVOERING VAN DE AVG PER 25 MEI 2018, ATTENDEREN WIJ U GRAAG OP ONS AANGEPASTE PRIVACY STATEMENT. HET IS IN UW EN ONS BELANG DAT U HIER OOK DAADWERKELIJK KENNIS VAN NEEMT.

Lekker met uw vak bezig zijn, daar krijgt u energie van. Dat is dan ook het uitgangspunt van Intermedis A&A. Wij nemen u alle zorg omtrent de te voeren administratie en financiële planning uit handen. Van de dagelijkse financiële administratie tot fiscaal advies. Weten dat er altijd een onafhankelijke derde met een financiële bril over uw schouder meekijkt, dat geeft u rust én vertrouwen. De meerwaarde van een accountant en belastingadviseur zit hem namelijk niet alleen in de uitvoering, maar ook in vooruit denken en anticiperen. Zodat u kunt doen wat u het liefste doet en wij ook. Ieder zijn vak!

Als ondernemer of vrijgevestigd zelfstandige heeft u te maken met een hoop regelgeving en verplichtingen. Zaken die voor u als een last kunnen voelen, doch u ook een hoop mogelijkheden bieden die u in uw voordeel kunt gebruiken. Intermedis A&A zorgt ervoor dat u gebruik maakt van de fiscale voordelen in wet- en regelgeving. Met een belang waarin U centraal staat en niet de organisatie. Dat is uw eerste winst. Intermedis A&A, vertrouwd anders.

Intermedis A&A heeft een erkenning als RB-kantoor. Het Register Belastingadviseurs (RB) is met ruim 7.500 leden dé beroepsvereniging van belastingadviseurs voor het MKB. Zij kunnen bij het RB terecht voor belangenbehartiging richting overheid en politiek, vaktechnische informatie en ondersteuning in de beroepsuitoefening, opleidingen om RB te worden en PE-cursussen om hun kwaliteit en kennis op peil te houden. Ondernemers vinden in ‘hun’ RB een integer, pragmatisch adviseur met uitgebreide fiscale kennis en ervaring, en gevoel voor ondernemerschap. 
Dit betekent dat de eindverantwoordelijkheid voor de fiscale afdeling in handen is van een RB. Zo weet u zeker dat uw belangen optimaal behartigd worden. De RB, daar begint elk fiscaal antwoord mee.

Intermedis A&A is landelijk werkzaam en daarom gevestigd te Bunde en Den Bosch. Voor de bezoekadressen verwijzen wij u naar de pagina 'Contact'.