Heeft u uw
financiŽle zaken
op orde?

Lees de checklist

Intermedis A & A

Privacy statement

Intermedis A&A respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft altijd vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens alleen om diensten te leveren waar u om verzocht heeft.

Uw persoonlijke gegevens

We zullen uw persoonlijke gegevens zonder uw toestemming niet ter beschikking stellen aan derden. We waarderen het vertrouwen dat u in ons stelt en zullen alles in het werk stellen om uw persoonlijke informatie te beschermen. De persoonlijke informatie wordt enkel en alleen gebruikt voor de diensten waarvoor u ze aan ons toevertrouwt.

Bij een bezoek aan onze website of bij gebruik van sommige van onze producten kunnen de servers automatisch informatie opslaan, zoals URL, IP-adres, browsertype en -taal, en datum en tijd van uw bezoek.
Als u cookies wilt uitschakelen, kunt u dit doen via uw browser. Meer gedetailleerde informatie over het beheer van cookies met specifieke webbrowsers kan worden gevonden op de websites van de betreffende browsers.

Heeft u suggesties, klachten, of vragen over onze Privacy Policy? Neem dan gerust contact met ons op!