Heeft u uw
financiŽle zaken
op orde?

Lees de checklist

Intermedis A & A

Privacy statement

Intermedis A&A heeft haar privacy statement herzien. Wij kunnen ons werk niet uitvoeren zonder dat we bepaalde persoonsgegevens verwerken. Dat doen we met de grootst mogelijke zorg. Vanaf 25 mei 2018 krijgt ook Intermedis A&A te maken met een nieuwe privacywet, de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Ons privacy statement is op die wet afgestemd. Op korte termijn zullen wij het vernieuwde privacy statement hier op onze website opnemen.

De drie belangrijkste punten van ons privacy statement zijn:

  • We hebben één klantendatabase en delen uw persoonsgegevens uitsluitend binnen Intermedis A&A;
  • We bewaren uw persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk is voor de doeleinden waarvoor we deze persoonsgegevens van u hebben gekregen. We verwerken ook niet meer persoonsgegevens dan nodig is om u van dienst te kunnen zijn;
  • We beveiligen onze ICT-infrastructuur adequaat en monitoren de systemen proactief. Uw veiligheid en privacy staan bij Intermedis A&A altijd voorop.

De bescherming van de persoonlijke levenssfeer van onze cliënten en bezoekers van onze website is voor ons van essentieel belang. Intermedis A&A heeft daarom haar privacy statement vernieuwd. Door op of vanaf 25 mei 2018 gebruik te maken van Intermedis A&A diensten en producten, gaat u akkoord met dit vernieuwde statement. Voor vragen over dit statement kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij beantwoorden uw vragen graag.

Bij een bezoek aan onze website of bij gebruik van sommige van onze producten kunnen de servers automatisch informatie opslaan, zoals URL, IP-adres, browsertype en -taal, en datum en tijd van uw bezoek.
Als u cookies wilt uitschakelen, kunt u dit doen via uw browser. Meer gedetailleerde informatie over het beheer van cookies met specifieke webbrowsers kan worden gevonden op de websites van de betreffende browsers.